sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Blogin aloittaminen

Hei kaikille lukijoille, 


Ajattelin ensimmäisen blogini kirjoittaa itsestäni, harrastuksestani ja miksi päätin ylipäätänsä aloittaa kirjoittamaan blogia. 

Olen 30-vuotias nainen ja asun Kajaanissa. Olen harrastanut tanssia jo 7 vuotta. Esiintyvässä ryhmässä nimeltään Fortaleza olen tanssinut 6 vuotta ja 5 vuotta ohjannut sitä. Pidin vain välissä ohjauksesta mammalomaa vuoden ajan. Minulla on pieni tytär ja olen yksinhuoltaja. 

Olen aina ollut käsityöihminen, mutta tämän esiintyvän ryhmän myötä olen vain hullaantunut kaikkeen näpräämiseen ja väsäämiseen. Rakastan suunnitella asuja, piirtää niitä paperille ja toteuttaa ihan alusta asti itse. Olen tämän taidon opetellut aivan itse. Sen takia, koska netistä ei löydy suomenkielisiä ohjeita tai vinkkejä sambabikineiden tekoon. Valmiit bikinit maksaa maltaita (n. 1 000 €). Käytettynä ei löydy minulle sopivaa kokoa. Olen aika lyhyt ja muodokas, joten ainahan ne olisi rinnoista liian pienet :D 

Olen tehnyt samba-asuja jo yhteensä 12 kpl. Eli yksi asu käsittää; päähineen, yläosan, pikkarit/stringit, vyön, käsi- ja jalkakoristeet. Myös selkärinkkoja ja olkakoristeita olen tehnyt useimpiin asuihin. Niissä on aikamoinen työ; runkojen hitsaus, pehmustus, päällystys ja itse koristelu. Monivaiheista ja palkitsevaa, terapeuttista...

Toivottavasti pidätte blogistani ja koette, että saatte apua esim. esiintymisasujen tekoon. Jos haluat apua tai tilata esiintymisasuja kauttani, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse tai Facebookin kautta. 


Kuvan ottanut Minna Leinonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti