keskiviikko 3. elokuuta 2016

Unipusseja, jumppa-asuja ja mekkoja :)

Heippa taas :) 


Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rakkauden täyteinen kesä <3. Olen touhunnut paljon ompeleiden parissa. Sain saumurinkin käyttökuntoon ja se on onkin saumannut tulisesti :) 

Olen tehnyt nyt paljon tytölleni vaatteita. Kaksi alla on tuttifruttimekkoa. Minusta se oli niin kiva kaava, kun siihen pystyi käyttämään suurempia kankaan jäämiä sekä pienempiä. Toisesta tuli vähän turhan sekalainen, mutta kyllä se tytölle vaikka kotimekoksi välttää. Tässä olen sitten tehnyt omalla kaavalla 3 unipussia, jotka sopii 6 kuukaudesta kahteen ikävuoteen. Unipussin sisälle olen käyttänyt pehmeää trikookangasta, joka tulee lapsen ihoa vasten. Lastenkankaat on tilattu kankaita.com:sta. 


Tässä tein kaksijumppa-asua. Toisen hihattomana ja toisen lyhythihaisena. Nämä on tehty kaverilta saamista treenihousuista. :D Kaikki hyötykäyttöön. Tässä on tekemäni fleecehaalari tytölle. Sain tuollaisen sopivan määrän fleecekangasta. Resorit loppui kesken, niin tein eri värisestä, mutta eihän se käyttöä haittaa. 


Tässä on tällainen paita tytölleni. Tuo kangas on tavallaa jotain ohutta joustosamettia, jossa on lumileopardikuvointi. Se on ostettu kankaita.com:sta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti