keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mustavalkoinen samba-asu

Hei kaikille,
Päätinpäs vielä samaan syssyyn viimeistellä mustavalkoisen samba-asun blogin. Sitten pitää huilata.

Tähän asuun olen tehnyt päähineen, kaulakorun, yläosan, stringit, vyön, selkärinkan, ranne- ja jalkakoristeet.

Tähän asuun tilasin suomalaiselta strutsitilalta luonnonvärisiä strutsin sulkia. Ne olivat aika kalliita, mutta ne olivat tosi kauniita. Siitäpäs ajatus sitten lähti, että teenpäs mustavalkoisen samba-asun.

Tässä on kuva luonnonvärisistä strutsinsulista maljakossa. Koirani Luna myös halusi tulla kuvaan mukaan poseeraamaan. :)


Tähän asuun olen vain päähineen ja selkärinkan hitsannut. 

Alla on kuvia päähineen tekovaiheista. 

Päähinettä ja koko asua on koristeltu monilla erityyppisillä koristeilla mm.: akryylinapein, strassein, helmin, helminauhoin, paljetein ja putkihelmin. 

Minulla oli kaapissa kulahtaneet valkoiset rintaliivit, jotka sitten päätin käyttää tämän asun yläosaan. Päällystin rintaliivin valkoisella uimapukukankaalla. Niskalenkin kuminauha on päällystetty mustalla paljettikankaalla. Tämän asun kaikki kankaat ja huovat on hankittu kankaita.com:sta. 
 Tässäpäs on sitten aloitettukin yläosan koristelua.

Alla on kuva asuun tulleesta kaulakorusta. SEn runko on tehty huovasta, joka on päällystetty mustalla paljettikankaalla.


 Tässä on kuva stringien päälle laitettavasta vyöstä. Tätä on vähän tämän kuvan ottamisen jälkeen pienennetty ja muokattu, koska laihduin aika rutkasti tämän asun teon jälkeen. 


Tässä on kasvokuva tämä asu päällä. Kuvan on ottanut Minna Leinonen. Alla on sitten Minnan ottama kuva koko asusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti