perjantai 11. marraskuuta 2016

Musta samba-asu

Tämän asun tein Nooralle. Nooralla oli valmiiksi hankittuna päähineen runko ja rintaliivit, sekä muu tekomateraali. Muuten asun kokosin ja tein itse.

Tässä on piirustus/suunnitelma asulle.Tähän asuun kuuluu; päähine, selkärinkka, yläosa, kaulakoru, vyö, pikkarit, käsi- ja jalkakoristeet.

Yläosa on tehty valmiiksi Nooralle sopivan kokoisiin rintaliiveihin. Alla on kuvia yläosan tekovaiheista. Rintaliiveihin on lisätty kaistaleet kuppien ylälaitaan kultaista kangasta sekä koko asussa toistuva ruutukuvio. Ruutu on leikattu paksusta mustasta huovasta, joka on päällystetty kultaisella kankaalla.


Sen jälkeen olen aloittanut koristelemaan yläosaa. Koristelussa käytin akryylinappeja sekä paljettinauhaa.


Tässä on kuva valmiista yläosasta roikkuvineen helminauhoineen.


Yläosaan on tehty myös kiinnitettävä kaulakoru. Koru kiinnitetään yläosan niskalenkkiin neppareilla. Kaulakoruun on myös lisätty roikkuvia koristeita.


Tässä on aloitettu vyön teko. Vyön runko on tehty paksusta huovasta, joka on päällystetty mustalla kankaalla. Vyöhön on erikseen tehty huoparuutuja, jotka on liimattu kiinni vyöhön.


Kuvaa lähempää vyön koristeluista.


Tässä on vyö kokonaan valmis. 


Tässä on aloitettu selkärinkan koristelut.


Tässä on selkärinkan siipien koristelut lähes valmiit.


Tässä mallataan selkärinkkaan sulkia.Tässä on sitten valmiit jalkakoristeet, jotka asetetaan etusäären kohdalle. Se tekee vaikutelman, että sääret olisi pidemmät ja hoikemmat. Sen vuoksi suosin tätä mallia.
Tässä on kuva valmiista päähineestä.


Tässä on kuvia valmiista asusta tanssiharjoituksista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti