keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Fuschian samba-asun muokkausta.

Moikka kaikille,

On kiirettä pitänyt. On ollut tanssikeikkaa, koulutehtäviä sekä esiintyvän tanssiryhmänkin käynnistänyt tunnit uudelleen lähes vuoden tauon jälkeen.

Meillä oli tanssikeikkaa 4.3.2017 Vuokatissa, jossa oli Pirulliset bileet. Siellä oli myös Mr. Lothar tulennielijänä. Hän olikin ihan mukava tyyppi ja tosi ystävällinen.
Sitten oli myös tanssikeikka Ukkohallassa 8.4.2017, jossa oli Skicarnevaalit. Siellä oli Kalle Palander sekä Annika Metsäketo. Esityksessämme olikin yleisön kanssa loppuiloittelu ja he tulivat mukaan tanssimaan myös. Hienoa, että ihmiset osaavat heittäytyä tanssin riemuun.

Tuonne Skicarnevaaleihin halusinkin muokata oman vanhan samba-asun. Tämän fuschian värisen. Siitä tulikin tosi hieno ja näyttävä. Nyt se näyttää viimeistellyltä. Aion kyllä siihen vielä vyöhön tehdä pidempiä roikkuvia rimpsuja.

Siinäpäs sitä projektia olikin. Leikkelin entiset stringialaosan koristeet irti ja tein vyön. Päällystin omat vanhat stringit pinkillä foliokankaalla. Tein yläosaan uudet niska- ja rinnanympäryslenkit. Käsikoristeet muokkasin. Lisäsin päähineeseen vaaleanpunaisia kukon sulkia. Tein myös asuun hihattimen. Koirani Luna on myös ahkerasti auttamassa projekteissa.

Tässä on kuva yläosasta päällä, kun olen tehny uuden niskalenkin ja rinnanympäryksen.
Tässä on kuva, jossa olen koristelemassa vyötä. Tein vyön pohjan paksusta huovasta, jonka olen päällystänyt kankaalla. Liimailin vanhasta alaosasta helminauhat vaan kiinni vyöhön ja vanhoja koristeita. Sitten liimailin pinkkiä paljettinauhaa vyöhön.


Tässä vähän mallailen hihattimia sekä muokattuja käsikoristeita päälleni.


Tässä asu onkin ennen esiintymistä päälläni. Kuvassa sattuu olemaan silmät kiinni, mutta nyt on pääasia katsoa asua. :) Kiitos lukemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti