maanantai 14. elokuuta 2017

Enkelimäinen samba-asu

Hei kaikille!

Kesä on kulunut kovaa vauhtia ja tekemistä on riittänyt täällä huushollissa. Toivottavasti kaikilla on ollut mukava kesä ja muistanut ottaa rennomminkin. 😊

Sain kesällä valmiiksi tällaisen enkeliasun ihanalle tanssikaverilleni. Hän on juuri kuin enkeli ja kantaa asun kauniisti. Hänellä oli visio enkelimäisestä asusta. Hänellä oli jo joitain tarvikkeita valmiina ja asukin, mutta se ei istunut hyvin päälle ja ollut tukeva. Saatikka sitten tanssiessa asun tukemattomuus korostuu entisestään.

Kävimme ottamassa kuvia Kajaanin Linnan raunioilla keskustassa. Kuvat on ottanut Minna Leinonen. Hänen valokuvablogiin pääsee tästä: http://www.kaunistaluontoa.blogspot.fi/. Hän harrastaa valokuvausta, mutta hän osaa todella hyvin tuoda tekemäni asut esille kuviin.

Sambabikinien teko-ohjeita voi tarkemmin tutkiskella aiemmista kirjoituksistani.

Tässä asussa oli tarkoitus minun tehdä siitä mahdollisimman monipuolinen. Asua voi käyttää ilman selkärinkkaa ja selkärinkkaakin kahdella eri tavalla. Selkärinkka on ilman strutsin sulkiakin käytettävissä, koska se on päällystetty sulilla, niin kuin enkelin siivet. Siivet ovat vielä mahtavammat isojen strutsin sulkien kanssa ja tekee asusta näyttävän. Niin kuin asun kantaja lähtisi lentoon.

Minusta oli ihana saada toteuttaa itseäni ja viedä omia ideoitani eteenpäin. Haluan jokaiseen asuun tuoda jotain uutta, että ne ovat yksilöllisiä. Kiitos asun tilaajalle, että luottaa minuun asun tekijänä.

Tässä on kuva hitsaamistani samba-asun rungoista.


Tässä on lähikuva valmiista päähineestä. Päähineessä on käytetty puhtaan valkoisia kukon sulkia. Ne olivat huomattavasti kalliimmat kuin värilliset sulat, koska sulkien valkaisuprosessi maksaa maltaita. Koristelussa on käytetty strassiverkkoa ja akryylinappeja. Ne ovat liimattu kuumaliimalla. 


Tässä on kokonaiskuva siivistä, kun siihen on laitettu lisäsulat tehostamaan enkelimäistä vaikutelmaa. Siipiä voi käyttää ilman strutsin sulkia ja ovat silti kauniit. 

Asuun on tehty lisäksi vyö, paljettihame, microsortsit, hihatin, yläosa, rannekoristeet ja jalkakoristeet. 


Tässä on Minna Leinosen ottama kuva Kajaanin Linnan raunioilta asun omistajan Katariinan päällä. Minä tein Katariinalle myös meikin kuvien ottoa varten. Katariina osaa todella hyvin poseerata ja olla luonnollisen iloinen sambakuvissa, niin kuin kuuluukin. Poseeraminen ei ole todellakaan helppoa :). 


Tässä on vielä toinen kuva asusta ja Minnan ottama edelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti